Нюкасъл ще вземе дербито с Ман Юнайтед


И. Ангелов

Нюкасъл ще вземе дербито с Ман Юнайтед

Нюкасъл Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 02.12.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Нюкасъл се намираше на секунди от историческа победа в Париж през седмицата, но дузпа в 98-ата минута от Килиан Мбапе доведе нещата до 1:1. У дома "свраките" имат 10 победи този сезон, като само Ливърпул постигна нещо на гости тук.

Манчестър Юнайтед спечели 5 от последните 6 кръга на Висшата лига, но проблемите в защита продължават и въпреки вкараните голове тимът и допуска прекалено, както се видя през седмицата срещу Галатасарай за 3:3. Юнайтед подобри антирекорда си, и антирекорда за всеки английски отбор в ШЛ, като допусна до тук 14 гола и все още има един кръг, в който излиза срещу Байерн Мюнхен.

В двата състава има много проблеми с липсващи играчи, като близо 20 души няма да могат да вземат участие от двете страни. При домакините - Тонали, Лонгстаф, Уилок, Барнс, Ботман, Андерсон, Мърфи, Таргет, Бърн, Уилсън и Манкийо.

При гостите - Санчо, Еванс, Маунт, Ериксен, Касемиро, Диало, Маласия и Лисандро Мартинез. Маркъс Рашфорд пропусна срещата с Галатасарай с наказание и ще играе свеж.

Нюкасъл вече нанесе тежко поражение на "червените дяволи" този сезон и гостите имат 1 успех на "Сейнт Джеймсис" в последните 4 опита.

Въпреки трите поредни сухи мрежи за Онана в лигата, с наличието в игра на Линдельоф и Магуайър задачата на нападението на домакините ще е доста лека.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Манчестър Юнайтед 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Линдельоф
Магуайър
Далот
Шоу
МакТоминей
Мейно
Рашфорд
Бруно
Гарначо
Хьойлунд
Гордън
Исак
Алмирон
Жоелинтон
Бруно
Майли
Трипиър
Ливраменто
Ласелъс
Шар
   
Поуп
 
Нюкасъл (Еди Хау)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 3:1

  Сподели
425