Ливърпул ще се върне към победите с Брентфорд


И. Ангелов

Ливърпул ще се върне към победите с Брентфорд

Ливърпул - Бренфорд
Стадион: Анфийлд
Дата: 12.11.2023 г.
Час: 16:00 ч.

Ливърпул спаси точка в последния кръг срещу Лутън, но след това не показа особени геройства в загубата през седмицата от Тулуза в Лига Европа 3:2. Това бе само втората загуба за сезона и Юрген Клоп опита да я избегне като включи редица титуляри във второто полувреме, но те не помогнаха в случая. У дома "червените" обаче имат две поредни победи над Брентфорд и това изглежда подходящ отбор за връщане към резултатите.

"Пчеличките" обърнаха последния си мач за да постигнат три поредни победи и това бе за сметка на Уест Хем в последния кръг. В последното си гостуване тимът и прекрати поредицата от три на гости без успех, но "Анфийлд" може да се окаже по-неприветлив от "Стамфорд Бридж".

В двата състава има и доста проблеми преди кръга, като при домакините Мак Алистър е с наказание, под въпрос са Дайк и Гравенберх, а контузии носят Тиаго, Робертсън, Байчетич и Джоунс. За гостите под въпрос са Флекен и Люис-Потър, а аут са Тоуни, Хики, Хенри, Дасилва, Дамсгард и Баптисте.

Ливърпул не загуби в 21 от последните 22 кръга на Висшата лига. Брентфорд е в добра поредица от 3 победи, във всяка една от които вкара по най-малко 2 гола. Юрген Клоп ще иска да продължи статистиката от победи във всяка една домакинска среща този сезон, като има хората за да свърши тази работа.

Прогноза: Ливърпул - Брентфорд 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Стракоша
   
Колинс
Пинок
Айер
Жанелт
Ониека
Норгард
Йенсен
Мбеумо
Мопе
Уиса
Жота
Нунез
Салах
Гравенберх
Ендо
Собослай
Гомез
Арнолд
Дайк
Конате
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Брентфорд 2:1

  Сподели
264