Ман Юнайтед ще надвие Лутън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Лутън

Манчестър Юнайтед - Лутън
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 11.11.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Тен Хаг загуби 3 от последните си 4 мача и напрежението над него расте. През седмицата Юнайтед за първи път загуби в ШЛ от водеща позиция с 2 гола, когато червен картон и редица дузпи срещу тима доведоха до 4:3 от Копенхаген. От последното място в групата в ШЛ тимът не изглежда в добри позиции, а това важи и за класирането във Висшата лига, където броя победи (6) и броя загуби (5) са почти равни в момента.

Лутън се представи добре последно срещу Ливърпул, но така и не успя да стигне до първа победа за сезона. "Шапкарите" сега знаят, че излизат срещу ранен опонент с понижено самочувствие и почти уволнен мениджър, а битката при гостите освен всичко е за всяка точка с цел оцеляване. Тимът е наравно по точки в момента с 18-я Борнемут, но по-добрата голова разлика го поставя на 17-то място.

Откъм състави, при домакините продължават проблемите със Санчо, Мартинез, Маласия, Касемиро и Шоу. При гостите аут са Локонга, Андерсен, Бърке, Потс и Бел.

Лутън не спечели в 10 от последните 11 изиграни мача в лигата. Домакините ще са отчаяни за някакво подобрение, но е видно, че в този сезон те разчитат на отделни моменти на класа от индивидуалните играчи, вместо на добрата отборна игра.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Лутън 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лутън (Роб Едуардс)
 
Камински
   
Менги
Локиър
Ошо
Каборе
Баркли
Накамба
Даути
Таунсенд
Морис
Огбене
Хьойлунд
Рашфорд
Бруно
Антони
Амрабат
Мактоминей
Далот
Бисака
Варан
Магуайър
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Лутън 2:1

  Сподели
215