Анонс на 11-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 11-ти кръг от Висшата лига

Брентфорд - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Къмюнити Стейдиъм
Дата: 04.11.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Брентфорд спечели последователни кръгове в лигата без да допусне голове от Бърнли и Челси. След един по-лош период за тима изглежда формата се възвръща за "пчеличките". 

Уест Хем пък загуби поредни мачове в лигата след последната загуба от Евертън, което изглеждаше доста притеснително за Дейвид Мойс преди Купата на лигата през седмицата, където тимът се разправи с Арсенал с 3:1 и попадна на четвърт-финали. Освен това липсват здравословни проблеми, като наказани са само Едсон Алварез и Лукас Пакета.

При домакините 7 души липсват с различни проблеми. Възходът на тима може би съвпада с този при противника, който ще е доста приповдигнат след дербито през седмицата.

Прогноза: Брентфорд - Уест Хем Юнайтед 2:2

 

Бърнли - Кристъл Палас
Стадион: Търф Моор
Дата: 04.11.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Лошият старт за Бърнли продължава след като последно тимът допусна обрат от Борнемут и даде на противника първи успех за сезона. След това тимът на Венсан Компани напусна и Купата на лигата след 3:0 от Евертън в сряда.

Кристъл Палас бе победен от Тотнъм последния петък и вече три мача няма успех, което съвпада и с липсата на Езе в тима, която продължава. Тук обаче тимът е фаворит срещу един от най-слабо представящите се отбори.

Бърнли загуби 5 от последните 6 мача, като в 3 поред допусна по най-малко 2 гола. Рой Ходжсън трябва да гледа на този мач като шанс да обърне формата на своя отбор.

Прогноза: Бърнли - Кристъл Палас 1:2

 

Евертън - Брайтън
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 04.11.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Евертън вече спечели четири поредни мача във всички турнири и дори не допусна голове в тях. Шон Дайш взе скалповете на Уест Хем и Бърнли последната седмица и тимът му ще е пълен с увереност когато среща може би по-труден съперник в случая.

Брайтън обаче няма успех в четири поредни кръга и така пропадна до седмото място. Роберто Де Зерби ще търси как да върне своите отново на пътя на победата, но в тима му липсват Уелбек, Енцисо, Марч и Модер. 

Брайтън показва добра статистика срещу Евертън след като вкара по най-малко 2 гола в 3 поредни гостувания на "Гудисън". Прогресът след слабия старт на сезона при домакините обаче е много забележителен.

Прогноза: Евертън - Брайтън 2:1

 

Шефилд Юнайтед - Уулвс
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 04.11.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Шефилд загуби шести пореден кръг последно при пътуването до Арсенал, и за момента има само 1 спечелена точка в кампанията. В последните 3 мача срещу Уулвс "остриетата" така и не вкараха гол.

"Вълците" продължиха силната си форма и не се предадоха срещу Нюкасъл последно, дори след като два пъти изоставаха за 2:2. Без загуба в пет кръга поред гостите ще са фаворити тук, като това се подкрепя и от новините в съставите.

Цели 9 души могат да липсват при домакините и само Нето, Буено и Белегарде имат проблеми при гостите.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Уулвс 0:2

 

Нотингам Форест - Астън Вила
Стадион: Сити Граунд
Дата: 05.11.2023 г.
Час: 16:00 ч.

Нотингам няма победа в шест кръга поред и последно отстъпи на Ливърпул. Стив Купър обаче успяваше да накара своите момчета да играят по-добре у дома, където сега виждаме три равенства поред.

Астън Вила и силният старт продължават и след последната седмица и успеха над Лутън. Унай Емери държи тима си много близо до челните места и формата е невероятна, дори при положение, че му липсват поради травми Буендия, Мингс, Рамзи и Морено.

При домакините с проблеми са Хъдсън-Одой, Ориги, Монтиел, Фелипе, Данило и Ууд.

Вила спечели 5 от последните 6 кръга, и се очаква рутинна победа в този момент срещу по-слаб съперник.

Прогноза: Нотингам Форест - Астън Вила 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
477