Тотнъм ще бъде фаворит срещу Челси


И. Ангелов

Тотнъм ще бъде фаворит срещу Челси

Тотнъм - Челси
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 06.11.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Тотнъм продължава без загуба от началото на сезона и след последното 2:1 над Кристъл Палас в лигата. Моментът за домакините е подходящ да приемат дерби след като Постекоглу ще има 10 дни да се подготви за този двубой. У дома този сезон мениджърът спечели и четирите си срещи.

Маурисио Почетино се завръща на гости на тима, който водеше до ноември 2019 г., като целта след подобрената игра на "сините" напоследък ще е да се надгради и над успеха с 2:0 с Блекбърн през седмицата. Челси има само 3 победи в лигата до тук, но две бяха на гости.

Продължават проблемите с контузени имена при Почетино, и макар до понеделник да има време, към момента аут са поставени Мудрик, Нкунку, Фофана, Лавия, Чилуел, Броха, Чуквуемека и Чалоба. При домакините с проблеми са Сесеньон, Перишич, Соломон, Уайтман и Удоджи, който приближава завръщане. Родриго Бентанкур се върна след тримесечно отсъствие поради проблем в коляното, като предстои да видим дали и как ще бъде внедрен отново в състава.

Тотнъм има 8 победи в последните 9 кръга. В 10 от последните 11 кръга "шпорите" вкараха по най-малко 2 гола. Поради всичко това и домакинството везните ще са наклонени в полза на Постекоглу.

Прогноза: Тотнъм - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Санчез
   
Силва
Дисаси
Джеймс
Кукурела
Галахър
Кайседо
Енцо
Палмър
Джаксон
Стърлинг
Сон
Ришарлисон
Мадисън
Кулушевски
Бисума
Сар
Удоджи
Поро
Вен
Ромеро
   
Викарио
 
Тотнъм (Анге Постекоглу)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Челси 2:1

  Сподели
362