Нюкасъл ще затрудни и Арсенал


И. Ангелов

Нюкасъл ще затрудни и Арсенал

Нюкасъл Юнайтед - Арсенал
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 04.11.2023 г.
Час: 19:30 ч.

След два мача без победа Нюкасъл се разправи лесно с Манчестър Юнайтед в осминафиналите на Купата на лигата през седмицата, като с класическа победа си осигури място на четвърт-финалите. През последния уикенд на Висшата лига тимът на Еди Хау два пъти поведе на Уулвс, но трябваше да се задоволи само с точка срещу упорития съперник.

Арсенал последно в лигата отнесе Шефилд с 5 гола, но през седмицата бе свален на земята в Купата когато бе отстранен от Уест Хем след 3:1. Голът за "артилеристите" вкара Йодегор в 96-ата минута и тимът му отстъпваше в играта. Микел Артета ще заложи на най-силната си постройка сега в опит да се върне в пътя на победите.

В двата тима има проблеми преди началото на срещата, като при домакините продължават да липсват Тонали, Барнс, Исак, Ботман, Андерсон, Мърфи и Таргет, който бе сменен рано в последния мач. Тимбър, Жезус, Партей и Смит Роу имат проблеми при Артета.

Арсенал не допусна гол в 9 от последните 10 мача с Нюкасъл във всички турнири, като спечели 8 от тези срещи. Сега обаче домакините изглеждат много по-добре и със сигурност ще търсят как да се противопоставят.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Арсенал 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Арсенал (Микел Артета)
 
Рая
   
Салиба
Габриел
Уайт
Зинченко
Йодегор
Жоржиньо
Райс
Сака
Нкетиа
Мартинели
Гордън
Уилсън
Алмирон
Лонгстаф
Бруно
Жоелинтон
Бърн
Трипиър
Ласелъс
Шар
   
Поуп
 
Нюкасъл (Еди Хау)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Арсенал 1:1

  Сподели
374