Фулъм може да довърши Тен Хаг


И. Ангелов

Фулъм може да довърши Тен Хаг

Фулъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 04.11.2023 г.
Час: 14:30 ч.

След като взе точка на гости на "АМЕКС" последния уикенд, Фулъм прогресира и до четвъртфиналната фаза на Купата на лигата след успех над Ипсуич през седмицата, с което повдигна увереността си. Марко Силва държи 14-ата позиция в момента, но е само 3 точки зад противника си, който е осми.

Ерик тен Хаг изглежда стои на изхода на Манчестър Юнайтед. Той загуби две последователни домакинства с по 3 гола, без да вкара, и публиката показа отново недоволството си когато тимът отпадна от Купата, която последно спечели, срещу тима, който победи на финал - Нюкасъл. Този път "червените дяволи" отстъпиха с 3:0 и можеха да губят дори два пъти по-лошо.

Загубата дойде само няколко дни след унижението от Манчестър Сити в локалното дерби, и Тен Хаг сега се нуждае отчаяно от добър резултат. Той обаче продължава да държи Санчо извън тима, като контузени са още Мартинез, Шоу, Маласия, Диало и Касемиро, който бе заменен принудително през седмицата.

При домакините централният бранител Диоп е аут заедно с Адарабиойо от атаката, като Тете и Траоре са под въпрос.

Манчестър Юнайтед има страхотна статистика срещу Фулъм - 13 победи от последните 15 мача във всички турнири. В 8 от последните 9 мача Юнайтед вкара по най-малко 2 пъти на този противник, но показаната игра в последните срещи не предполага това да се повтори ако мениджърът на промени нещо.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Магуайър
Бисака
Регилон
МакТоминей
Амрабат
Антони
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Винисиус
Вилиан
Айуоби
Уилсън
Рийд
Палиня
Робинсън
Кастан
Рийм
Баси
   
Лено
 
Фулъм (Марко Силва)

Обоснована прогноза: Фулъм - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
320