Ливърпул ще премине Борнемут за Купата


И. Ангелов

Ливърпул ще премине Борнемут за Купата

Борнемут - Ливърпул
Стадион: Виталити
Дата: 01.11.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Андони Ираола най-накрая постигна първа победа откакто е начело на Борнемут след като през последния уикенд във Висшата лига тимът надви с малко Бърнли. До момента в Купата на лигата "черешките" надвиха Суонзи и Стоук Сити от Чемпиъншип, като в последните 10 домакинства в турнира виждахме само прогрес в това състезание след 8 победи и две победи на дузпи.

Ливърпул вече пет срещи няма загуба във всички турнири и лесно се справи с Нотингам Форест през уикенда. "Червените" бяха елиминирани в четвърти кръг на Купата в два от последните три сезона (20/21 и 22/23), като само Евертън (21) и Саутхемптън (17) са отпадали по-често тук. В предходния кръг тимът на Клоп обърна Лестър за да прогресира до осминафиналите.

В двата тима има проблеми преди старта, като при домакините наказан е Люис Кук, под въпрос са Сенеси и Арънс, а контузени са Нето, Фредерикс, Маркондес и Адамс.

За Ливърпул е неясно кога Луис Диаз ще се върне след инцидента в семейството му. Контузени са Байчетич, Робертсън, Тиаго и Доак.

Ливърпул спечели 8 от последните 9 мача с Борнемут във всички турнири.

Прогноза: Борнемут - Ливърпул 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
238