Арсенал ще разбие Шефилд


И. Ангелов

Арсенал ще разбие Шефилд

Арсенал - Шефилд Юнайтед
Стадион: Емирейтс
Дата: 28.10.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Арсенал продължава с добрия старт на сезона си след като през седмицата постигна втора победа в Шампионска лига срещу Севиля след три изиграни кръга. Последно във Висшата лига тимът губеше срещу Челси с два гола и успя да се върне до 2:2 за да остане непобеден за 9 кръга. Така в момента "артилеристите" са наравно по точки с втория Манчестър Сити, под лидера Тотнъм.

Шефилд Юнайтед опита да се бори с Манчестър Юнайтед, но в края се предаде за загубата с 2:1. Така с 4 загуби в последните 5 и без победа в никое състезание тимът е аутсайдер срещу фаворит за титлата.

Освен всичко в лагера на гостите има и много проблеми с липсващи - Ахмедходжич, Еган, Башам, Норингтън-Дейвис, Том Дейвис, като под въпрос са и МакБърни, Лоу, Балдок, Джебисън и Осула.

При домакините само Тимбър продължава да липсва дългосрочно, а Жезус и Партей са поставени под въпрос след проблемите за мача със Севиля. Партей не успя да пътува, а Жезус бе сменен в мача.

Шефилд има 8 загуби в 9-те кръга на Висшата лига. В последните 8 мача тимът допусна по най-малко 2 гола и по категория очаквани допуснати попадения тимът е на дъното от големите първенства в Европа.

Прогноза: Арсенал - Шефилд Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
315