Ман Юнайтед ще превземе Шефилд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще превземе Шефилд

Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 21.10.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Шефилд Юнайтед продължава да не може да вземе победа във Висшата лига този сезон и в осемте кръга до тук загубите са 7. "Остриетата" загубиха последните 4 срещи с общ резултат 15:2. 

Манчестър Юнайтед бе на поредица от две загуби, но късно включване на Скот МакТоминей донесе драматичен обрат над Брентфорд последно. С 4 победи и 4 загуби от началото на сезона обаче Тен Хаг счупи някои негативни рекорди, което му донесе напрежение.

В момента двата състава са изпълнени с неизвестни, като при домакините под въпрос преди последните новини в петък са Башам, Кулибали, Дейвис, Осула, Норингтън-Дейвис, Джебисън, Балдок, Флек, Лоу и Озборн, а Еган е аут.

За Юнайтед ще липсват Мартинез, Диало, Санчо и Маласия, докато под въпрос са Касемиро, Варан, Шоу, Регилон, Амрабат, Бисака и Майно.

Шефилд допусна по най-малко 2 гола в 7 поредни кръга. Тимът води във всички топ първенства по очаквани допуснати голове на мач тази година. Това може да донесе нов успех и снемане от напрежението в лагера на гостите, където сезонът върви зле.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед 1:3 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Магуайър
Линдельоф
Далот
Амрабат
МакТоминей
Ериксен
Бруно
Маунт
Рашфорд
Хьойлунд
МакБърни
Арчър
Томас
Соуса
Норууд
Хамер
Богъл
Робинсън
Тръсти
Ахмедходжич
   
Фодерингам
 
Шефилд (Пол Хекингботъм)

Обоснована прогноза: Шефилд - Манчестър Юнайтед 1:3

  Сподели
271