Ман Сити ще се справи с Брайтън


И. Ангелов

Ман Сити ще се справи с Брайтън

Манчестър Сити - Брайтън
Стадион: Етихад
Дата: 21.10.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити загуби и трите мача, в които Родри не участва поради наказание, поради което се очаква голямо подобрение със завръщането му. С него в тима Гуардиола спечели всичките си мачове този сезон. С последното поражение на "Емирейтс" Сити загуби последователни мачове в лигата за първи път от 2018 г. Загуба сега ще е първи подобен случай от пристигането на Гуардиола.

Брайтън обаче няма победа в 4 поредни мача във всички турнири, като бяха победени убедително от Астън Вила последно. "Чайките" никога не са печелили на гости на Сити (2 равни, 11 загуби), и последните 9 визити бяха загубени поред с общ резултат от тях 24-3.

С подобрението на здравето при Сити нещата не изглеждат добре за гостите. Само Кевин Де Брюйне ще липсва за Гуардиола, докато Брайтън ще изчака последни прегледи на Милнър и Модер, а Еступинан и Енцисо са аут със сигурност.

Ман Сити водеше на Брайтън още на полувремето в 6 от последните 7 мача, които "гражданите" спечелиха. Статистиката сочи към рутинна победа за домакините.

Прогноза: Манчестър Сити - Брайтън 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Роберто де Зерби)
 
Фербрюген
   
Хеке
Дънк
Фелтман
Марч
Грос
Балеба
Адингра
Педро
Митома
Фъргюсън
Холанд
Доку
Алварез
Фоден
Родри
Силва
Гвардиол
Уокър
Диаш
Аканжи
   
Едерсон
 
Манчестър Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Манчестър Сити - Брайтън 3:0

  Сподели
222