Тотнъм ще надиграе Ливърпул у дома


И. Ангелов

Тотнъм ще надиграе Ливърпул у дома

Тотнъм - Ливърпул
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 19:30 ч.

Тотнъм на два пъти се върна срещу Арсенал за 2:2 последно в лигата в неделя за да остане непобеден от началото на сезона. Сега предстои един от най-големите тестове на собствен терен когато гостува съперник във форма, който стои 2 точки нагоре на второ място в класирането.

Ливърпул има отличен рекорд срещу този съперник и отделно вече 17 мача без поражение върви уверено на второ място зад перфектния Ман Сити. Тимът ще се надява някои проблеми в лагера на домакините да помогнат за нов добър резултат и максимален набор от точки тук, макар Постекоглу да се доказва с всяка минута при "шпорите".

Перишич, Гил, Уайтман и Сесеньон са аут за него, докато под въпрос са още ключовите Мадисън, Бентанкур, Ло Селсо и Джонсън. 

Юрген Клоп има проблеми само с Тиаго и Александър-Арнолд, който е под въпрос. През седмицата той съхрани 10 човека за победата в Купата на лигата над Уест Хем.

Ливърпул има 12 победи в последните 15 кръга и 9 победи в 11 срещу Тотнъм във всички турнири. Постекоглу има тежка статистика срещу себе си, но той изненадва с показаното до тук и може да продължи.

Прогноза: Тотнъм - Ливърпул 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Матип
Дайк
Гомез
Робертсън
Собослай
Алистър
Джоунс
Салах
Нунез
Диаз
Сон
Соломон
Мадисън
Кулушевски
Бисума
Сар
Удоджи
Поро
Вен
Ромеро
   
Викарио
 
Тотнъм (Анге Постекоглу)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Ливърпул 2:1

  Сподели
401