Контузен Юнайтед ще надиграе контузен Палас


И. Ангелов

Контузен Юнайтед ще надиграе контузен Палас

Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Юнайтед точно победи същия съперник в Купата на лигата с 3:0 и в процеса взе и поредна суха мрежа след началните огромни проблеми за Онана между гредите след лятното преминаване. Последно в лигата бе победен и Бърнли и сякаш тимът на Тен Хаг натрупа малко увереност въпреки многото контузени.

Кристъл Палас и Фулъм не си вкараха в последния кръг преди загубата през седмицата за гостите, но те се намират само на точка зад противника си от този кръг в таблицата. Здравословните проблеми и тук са твърде много и касаят ключови играчи като Одсон Едоард, Майкъл Олисе, Лерма, Фъргюсън, Хендерсън, Франса, Томкинс, Ридевалд и Ахамада.

При Юнайтед Антони и Санчо остават аут с казусите си, контузени са Маласия, Шоу, Бисака, Майно, Диало, Хийтън, а под въпрос са още Лисандро Мартинез, Ериксен, Регилон и МакТоминей.

След завръщането си от травма Амрабат дебютира и показва добра игра за домакините, което вероятно ще го направи твърд титуляр заедно с Касемиро. Последният започна да добавя и към головете и асистенциите напоследък.

Юнайтед има 4 победи над Палас поред. В 3 от тези мачове "червените дяволи" водеха още на почивката. Изглежда формата се подобрява и още, което ще доведе до по-добри резултати.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кристъл Палас (Рой Ходжсън)
 
Джонстън
   
Андерсен
Гуехи
Уорд
Мичел
Дукуре
Хюз
Аю
Езе
Шлуп
Матета
Рашфорд
Хьойлунд
Бруно
Амрабат
Касемиро
Маунт
Гарначо
Линдельоф
Варан
Далот
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:0

  Сподели
285