Ман Юнайтед ще се подобри с Бърнли


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се подобри с Бърнли

Бърнли - Манчестър Юнайтед
Стадион: Търф Моор
Дата: 23.09.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Бърнли все още няма постигната победа в сезона и стои на предпоследното място в класирането с една регистрирана точка до момента. Точката бе спечелена в понеделник когато Венсан Компани смяташе, че е надвил Нотингам Форест с късен гол, но ВАР остави резултата равен.

Манчестър Юнайтед продължава да има проблеми и през седмицата отстъпи на Байерн Мюнхен в Шампионска лига с 4:3. Така тимът на Тен Хаг допусна по най-малко 2 гола в пет поредни срещи и началото на живота на новия вратар Онана в клуба не е добро. Играчът сам пое отговорност и за загубата в ШЛ след като пусна лек първи гол.

Двата тима имат проблеми и с липсващи играчи, като при домакините наказан е Фостър, и с травми са Обафеми, Чурлинов, Екдал и Витиньо.

Юнайтед няма да разчита на Антони и Санчо с последните им казуси, докато контузени са Шоу, Бисака, Хийтън, Маласия, Диало, Майно, Магуайър и Амрабат, последният под въпрос и скоро се очаква да се появи в игра след трансфера си.

Манчестър Юнайтед не загуби 15 от последните 16 мача с Бърнли, и макар сега да е в затруднено положение ще остане фаворит. 

Прогноза: Бърнли - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Мартинез
Далот
Регилон
Касемиро
Ериксен
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Амдоуни
Колеошо
Рамзи
Зарури
Браунхил
Кълен
Тейлър
Робертс
О'Шей
Дакхил
   
Трафорд
 
Бърнли (Венсан Компани)

Обоснована прогноза: Бърнли - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
363