Челси ще надвие Уест Хем на гости


И. Ангелов

Челси ще надвие Уест Хем на гости

Уест Хем Юнайтед - Челси
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 20.08.2023 г.
Час: 18:30 ч.

Уест Хем най-накрая се активизира на трансферния пазар и добави към състава си Едсон Алварез и Джеймс Уорд-Прауз от Аякс и Саутхемптън, съответно. На старта на сезона "Чуковете" направиха само 1:1 с Борнемут, което не е особено вълнуващо за феновете, и сега ще очакват повече в дербито с новия Челси.

"Сините" гости също идват от 1:1 с Ливърпул където във вълнуващ двубой видяхме и греди, и два отменени гола от ВАР. От тогава Маурисио Почетино също добави играчи, а именно Мойзес Кайседо от Брайтън, като и Ромео Лавиа от Саутхемптън може да бъде обявен до началото на срещата.

В лагера на домакините здравословни проблеми няма. Уорд-Прауз може и да дебютира, вероятно на опорна роля, като англичанинът е един от най-качествените изпълнители на статични положения в лигата. Лукас Пакета се свързва с трансфер в Ман Сити, поради което може и да не играе.

При Челси виждаме проблеми с контузени - Рийс Джеймс, Нкунку, Бадиашиле, Фофана, Броха, Бетинели и Чалоба. Кайседо също може да дебютира ако мениджърът прецени готовността му.

Челси има само 1 победа в последните 6 визити до "Лондон Стейдиъм", като и Уест Хем обичайно дава повече в дербито. В двата тима има някои новости и несигурности, като гостите остават фаворити.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Санчез
   
Дисаси
Силва
Колуил
Густо
Кайседо
Енцо
Чилуел
Чуквуемека
Стърлинг
Джаксон
Антонио
Бенрахма
Пакета
Боуен
Сучек
Уорд-Прауз
Емерсон
Цоуфал
Агерд
Зума
   
Ареола
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Челси 1:2

  Сподели
331