Тотнъм ще удари Ман Юнайтед


И. Ангелов

Тотнъм ще удари Ман Юнайтед

Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 19.08.2023 г.
Час: 19:30 ч.

След равенството с Брентфорд но показаната изключителна продуктивност от статични положения Анге Постекоглу ще опита подобрение на резултата с Манчестър Юнайтед, който не блесна в откриващия мач и минималния успех над Уулвс.

Без Хари Кейн в състава Тотнъм обърна противника си в първия мач, но допусна от "пчеличките" и ще иска да подобри концентрацията си. Победата на Юнайтед над Уулвс не изненада като резултат, но от показаното тимът на Тен Хаг спокойно можеше да загуби, което е позитив за "шпорите".

В двата тима има доста липсващи играчи с травми. При домакините това са Бентанкур, Сесеньон, Гил, Форстър, Ндомбеле, Уайтман и Ромеро, а при гостите - Маласия, Хьойлунд, Диало, Майно и Хийтън, докато притеснително и Лисандро Мартинез е под въпрос, последно сменен на почивката.

Атаката на домакините изглежда заплашително с Джейми Мадисън зад триото Сон-Ришарлисон-Кулушевски. Всяка статична топка англичанинът превръща в положение, от което дойдоха и двата гола в първия кръг с негови асистенции, и ако Мартинез липсва при домакините това може да доведе до победата на Тотнъм.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Мартинез
Бисака
Шоу
Бруно
Касемиро
Маунт
Антони
Рашфорд
Гарначо
Ришарлисон
Сон
Мадисън
Кулушевски
Скип
Бисума
Удоги
Роял
Вен
Дейвис
   
Викарио
 
Тотнъм (Анге Постекоглу)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 2:1

  Сподели
644