И равен стига на Ман Юнайтед срещу Челси


И. Ангелов

И равен стига на Ман Юнайтед срещу Челси

Манчестър Юнайтед - Челси
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 25.05.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед има нужда от 1 точка в оставащите си 2 мача до края на кампанията във Висшата лига за да си гарантира участие в Шампионска лига с класиране в топ 4, след като последно тимът надви минимално Борнемут. У дома в лигата този сезон тимът на Тен Хаг има само 1 загуба и само 8 допуснати гола, рекордно малко от всички останали клубове.

В момента Ливърпул е изиграл 37 срещи и има 66 точки на петата позиция, докато Юнайтед с 69 е изиграл 36 мача и може още тук и с равенство да стане недостижим за Юрген Клоп.

Челси спечели само 1 от последните 10 кръга в лигата след последната минимална загуба от Манчестър Сити в неделя. Само 3 отбора в първенството са вкарали по-малко голове като гости от 17-те на "сините". Всичко това не води до очакване за нещо позитивно на "Олд Трафорд", като освен всичко тимът на Лампард страда и от много контузени.

Челси не може да разчита на Ковачич, Джеймс, Броха, Бадиашиле, Канте, Маунт, Кукурела, Чилуел и Бетинели. Тен Хаг има проблеми с липсата на Мартинез, Де Бек, Хийтън, Забицер, Джоунс и може би Рашфорд, който пропусна последната среща по болест.

В състава на Челси липсва увереност след идването на Лампард и той не успя да подобри настроението и поведението на отбора си. Освен това многото контузии не му дават достатъчно опции, поради което той няма да е в добра позиция тук.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Кепа
   
Фофана
Силва
Чалоба
Азпиликуета
Енцо
Лофтъс-Чийк
Хол
Галахър
Стърлинг
Хаверц
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Антони
Ериксен
Касемиро
Шоу
Бисака
Линделоф
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:0

  Сподели
521