Борнемут ще отстъпи на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Борнемут ще отстъпи на Ман Юнайтед

Борнемут - Манчестър Юнайтед
Стадион: Виталити Стейдиъм
Дата: 20.05.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Въпреки поредните загуби Борнемут събра 39 точки до тук и ще е спокоен с оставането за още поне един сезон в елита, което бе поставената цел на старта на сезона. Последните два мача от Висшата лига тимът може да изиграе освободено, което може би и ще покачи качеството в играчите.

Манчестър Юнайтед не се представя добре на гости напоследък и мястото в топ 4 не е гарантирано, защото Ливърпул е само точка назад. Тимът на Тен Хаг има да изиграе и мач повече от преследвача си, но това не означава да си позволи да губи точки. Проблемите на тима пък започнаха когато за сезона се контузи Лисандро Мартинез. Защитникът ще липсва още дълго, а заедно с него в лазарета са Де Бек, Хийтън, Джоунс, Забицер, и под въпрос са МакТоминей и Рашфорд, който пропусна последния кръг.

При домакините аут са Станислас, Фредерикс, Таверние, Траоре и Семеньо.

Борнемут отстъпи последно у дома на Челси, и това не поставя тима в добра позиция и срещу по-силен съперник от "сините" в този сезон. Юнайтед обаче загуби последните две гостувания поред от Брайтън и Уест Хем, а направи и 2:2 срещу Тотнъм в Лондон, поради което не може да се нарече сигурен победител.

Прогноза: Борнемут - Манчестър Юнайтед 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Линдельоф
Далот
Шоу
Касемиро
Ериксен
Антони
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Соланке
Утара
Билинг
Кристи
Ротуел
Лерма
Виня
Смит
Сенеси
Мефам
   
Нето
 
Борнемут (Гари Онийл)

Обоснована прогноза: Борнемут - Манчестър Юнайтед 0:1

  Сподели
501