Ливърпул ще се справи в Лестър


И. Ангелов

Ливърпул ще се справи в Лестър

Лестър Сити - Ливърпул
Стадион: Кинг Пауър Стейдиъм
Дата: 15.05.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Лестър събра само 30 точки до тук и последно изоставаше с 3:0 преди почивката с Фулъм, направи опит за връщане и загуби с 5:2 в зрелищен двубой, който завърши със скандирания на феновете срещу собствените играчи с думите, че не заслужават фланелката на клуба. Дийн Смит спечели първата среща у дома срещу Уулвс, но "лисиците" нямат победа в 3 кръга и спасението е трудно видимо в момента.

Ливърпул спечели 6 кръга поред след подобряването на ситуацията с контузените, но програмата беше отредила 3 поредни домакинства. Това гостуване не изглежда тежко на хартия, като зависи дали противникът ще се е предал със съдбата си или ще търси спасение до края. Ливърпул има своя цел защото се намира на точка зад Манчестър Юнайтед и топ 4, макар да има и изигран мач повече.

В двата състава контузените намаляват. При домакините аут остават Джъстин, Ихеаначо, Фестергор и Бертран. Клоп все още не разчита на Тиаго, Кейта, Байчетич, Рамзи и Фирмино.

Формата е категорично в полза на мърсисайдци. От завръщането на Луис Диаз в нападение тимът сякаш пое в правилната посока и класирането в топ 4 изглежда съвсем постижимо.

Прогноза: Лестър Сити - Ливърпул 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Хендерсън
Фабиньо
Джоунс
Салах
Гакпо
Диаз
Варди
Барнс
Мадисън
Тете
Тилеманс
Ндиди
Кристиансен
Кастан
Сьоюнджу
Фаес
   
Иверсен
 
Лестър (Дийн Смит)

Обоснована прогноза: Лестър - Ливърпул 1:2

  Сподели
502