Челси ще се затрудни с Нотингам


И. Ангелов

Челси ще се затрудни с Нотингам

Челси - Нотингам Форест
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 13.05.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Чак на седмия си мач новият наставник на Челси Франк Лампард успя да избегне загубата и да постигне първата си победа, вкарвайки и три гола в процеса. Преди това "Сините" бяха реализирали само 2 за 8 мача, и с последния успех тимът събра 42 точки и математически не може да изпадне, което след поредните загуби е успокоение.

Нотингам Форест идва като гост с най-слабата статистика извън дома, но и в търсене също на измъкване от битката на дъното. Гостите се намират на 3 точки над Лестър, който е 18-ти, и победа би означавала, че в последните 2 кръга тимът ще се бори за 1 точка за да гарантира спасение. В последните три кръга обаче два са на гости, а домакинството е срещу търсещия първо място Арсенал.

В двата отбора има много проблеми в здравословен план. При домакините с проблеми са Джеймс, Маунт, Броха, Кукурела, Кулибали, Бетинели, Чилуел и Фофана.

За гостите проблемите са през целия сезон и сега липса също почти цял отбор - Уилямс, Бианконе, Ууд, Ричардс, Хендерсън, МакКена, Колбак, Шелви и Скарпа.

Сезонът за Челси приключи отдавна и след като вече няма реално за какво да играе, отборът е вероятно да не даде всичко за разлика от съперника си, който се бори за оставане в елита. 

Прогноза: Челси - Нотингам Форест 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нотингам Форест (Стив Купър)
 
Навас
   
Фелипе
Ниакате
Орие
Лоди
Йейтс
Мангала
Данило
Джонсън
Ауони
Уайт
Мудрик
Феликс
Мадуеке
Галахър
Енцо
Канте
Азпиликуета
Чалоба
Силва
Бадиашиле
   
Кепа
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Нотингам Форест 1:1

  Сподели
344