Борнемут ще прескочи Челси


И. Ангелов

Борнемут ще прескочи Челси

Борнемут - Челси
Стадион: Виталити Стейдиъм
Дата: 06.05.2023 г.
Час: 17:00 ч.

И двата отбора до тук в кампанията спечелиха по 39 точки и Борнемут изостава с една позиция на противника си, който се намира в ужасяваща форма. "Черешките", обратно, впечатляват в последните седмици с 4 победи от 5 мача. Последното 4:1 над Лийдс доказва прогреса и ще донесе още увереност преди този голям двубой.

Франк Лампард загуби всичките си шест срещи откакто пое Челси. "Сините" нямат победа в никое състезание от началото на март, а при тази форма при Лампард все още има и математическа възможност лондончани да изпаднат от Висшата лига.

В двата тима има някои проблеми с липсващи играчи. Контузени при домакините са Станислас, Таверние и Фредерикс, а под въпрос са Мефам, Траоре и Муур.

Лампард не може да разчита на Джеймс, Маунт, Броха, Кукурела и може би Кулибали, който е под въпрос заради проблем в бедрото, с който пропусна няколко срещи.

Челси допусна по най-малко 2 гола в 3 поредни кръга. Челси спечели последната среща между тези отбори точно след световното, но формата на двата отбора не предполага това да се повтори.

Прогноза: Борнемут - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Кепа
   
Фофана
Силва
Азпиликуета
Чилуел
Галахър
Енцо
Ковачич
Мадуеке
Хаверц
Мудрик
Соланке
Утара
Билинг
Кристи
Лерма
Ротуел
Виня
Смит
Кели
Сенеси
   
Нето
 
Борнемут (Гари О'Нийл)

Обоснована прогноза: Борнемут - Челси 2:1

  Сподели
263