Ливърпул ще надиграе Тотнъм


И. Ангелов

Ливърпул ще надиграе Тотнъм

Ливърпул - Тотнъм
Стадион: Анфийлд
Дата: 30.04.2023 г.
Час: 18:30 ч.

Ливърпул натрупа инерция след връщането на някои от контузените имена наскоро и с 3 победи над Лийдс, Нотингам и Уест Хем тимът вече има и увереност освен подобрение в играта. Тотнъм вкара шест гола в последните си 5 визити до "Анфийлд", но не спечели нито веднъж и това ще е мотивация на домакините да задържат статистиката в тяхна полза.

Тотнъм бе тотално унижен от Нюкасъл, но в послендия кръг срещу Манчестър Юнайтед въпреки че изоставаше с два гола, успя да се върне до 2:2 и дори бе близо до победа в края. Проблемът в момента ще е, че това гостуване е на отбор в подем и добра форма. При загуба "шпорите" могат да позволят на противника да ги прескочи в таблицата и да гледа към местата от топ 4.

Откъм състави, при домакините контузени са Фирмино, Кейта, Байчетич и Рамзи. Жота и Конате са поставени под въпрос, докато завърналият се Диаз получава време пестеливо и може би скоро ще видим пълен мач и от него.

Бисума, Бентанкур и Емерсон Роял продължават да лекуват травми при гостите. Сесеньон и Лорис са под въпрос.

Само Нотингам Форест е допуснал повече голове като гост от Тотнъм в последните 6 кръга. Очаква се Райън Мейсън да не може да удържи устрема на момчетата на Юрген Клоп.

Прогноза: Ливърпул - Тотнъм 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Райън Мейсън)
 
Форстър
   
Ромеро
Дайър
Ленгле
Поро
Скип
Хьойберг
Перишич
Кулушевски
Кейн
Сон
Жота
Гакпо
Салах
Джоунс
Фабиньо
Хендерсън
Робертсън
Арнолд
Дайк
Матип
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Тотнъм 3:1

  Сподели
513