Фулъм няма да има шанс с Ман Сити


И. Ангелов

Фулъм няма да има шанс с Ман Сити

Фулъм - Манчестър Сити
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 30.04.2023 г.
Час: 16:00 ч.

След поредни победи Фулъм допусна загуба от Астън Вила последно с 1:0, което ще означава, че тимът е спечелил само 2 от последните си 8 мача във Висшата лига. У дома този сезон лондончани имат само 5 загуби, но 3 от тях дойдоха в последните 6 домакинства, което показва влошаване на играта след силния старт на кампанията.

Манчестър Сити направи голяма крачка към титлата в последния кръг, като надигра тотално лидера Арсенал с 4:1 и така се настани на 2 точки под върха и с два мача по-малко. Сити няма загуба в последните 10 кръга, от които спечели 7 поред. Като гост "гражданите" са спечелили 30 точки и само Арсенал е по-добър с 36 на гости.

При домакините продължава наказанието на основния капитан Александър Митрович. С проблеми са още Вилиан, Курзава и Хари Уилсън. За Сити само Нейтън Аке продължава да лекува контузия.

С приближаването края на сезона Ман Сити изглежда все по-добре, може да разчита на почти всичките си имена за свежест, и Пеп Гуардиола изглежда ги управлява добре и пестеливо. Очаква се резултатна победа за гостите.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Лапорте
Уокър
Родри
Силва
Грилиш
Брюйне
Марез
Холанд
Джеймс
Соломон
Перейра
Кордова-Рийд
Палиня
Рийд
Робинсън
Тете
Рийм
Адарабиойо
   
Лено
 
Фулъм (Марко Силва)

Обоснована прогноза: Фулъм - Ман Сити 0:3

  Сподели
297