Тотнъм ще отстъпи на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Тотнъм ще отстъпи на Ман Юнайтед

Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 27.04.2023 г.
Час: 22:15 ч.

Тотнъм се намира в критично състояние преди посрещането на един от големите отбори в лигата на свой терен в четвъртък. Тимът шокира със слабото си представяне в загубата с 6:1 от Нюкасъл преди дни, която не само остави клуба под топ 4 на 6 точки, но и доведе до нова промяна в мениджърския пост. Сега Кристиан Стелини ще бъде заменен от Райън Мейсън.

Манчестър Юнайтед игра полуфинал за ФА Къп в неделя и не вкара на Брайтън в 120 минутен мач, след което продължи след дузпи към финала с Манчестър Сити. Ерик тен Хаг не загуби последните 4 визити срещу Тотнъм, от които Юнайтед спечели 3, а именно след този двубой миналата година Нуно Санто бе уволнен и заменен от Антонио Конте. Сега обаче гостите са в криза с контузени играчи.

Проблемите на "червените дяволи" са основно в защитата, където ядрото от Лисандро Мартинез и Рафаел Варан ще липсва дълго време, а освен тях сега аут са Ван де Бек, Гарначо, МакТоминей, Джоунс и Хийтън.

При домакините с проблеми остават Бисума, Бентанкур и Емерсон. Под въпрос са Ленгле, Сесеньон и Лорис, който бе сменен на почивката когато допусна 5 гола последно. 

Очакват се кадрови промени при Райън Мейсън за домакините, като в миналото той е показвал добро качество и игра. Много вероятно е Тотнъм да се представи много по-добре, отколкото в последния кръг, след като по-слабо надали е възможно. При новия наставник играчите ще имат нова причина за доказване, което може да донесе и изненада.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Линдельоф
Шоу
Бисака
Маласия
Касемиро
Ериксен
Антони
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Ришарлисон
Кейн
Кулушевски
Дейвис
Хьойберг
Скип
Поро
Ленгле
Дайър
Ромеро
   
Форстър
 
Тотнъм (Райън Мейсън)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
484