Челси ще пострада и от Брентфорд


И. Ангелов

Челси ще пострада и от Брентфорд

Челси - Брентфорд
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 26.04.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Челси почина през уикенда заради срещата на противника от кръга Манчестър Юнайтед в полуфинала на ФА Къп. Така с повече време за подготовка Франк Лампард ще се надява да е подобрил нещо в представянето на отбора си. Неговите момчета нямат победа в седем мача, от които загубиха 5.

Брентфорд не се намира в много по-добро състояние. Последното 1:1 с Астън Вила означава 6 поредни срещи без победа. Така тимът на Томас Франк изпадна от горните позиции и в момента се намира в средата на таблицата.

Двата отбора нямат много проблеми с контузени, като при домакините това са Кулибали и Броха, които отсъстват дълго време. При гостите с проблеми са Люис-Потър, Янсон и Айер. Под въпрос е Кристиан Норгард, който получи удар в последния мач.

Франк Лампард не показа някаква магия в първите мигове с новия отбор, като предстои да видим дали по-дълъг период на подготовка ще му помогне да подобри представянето на домакините. Публиката ще иска да помогне, но от видяното до тук при бившия капитан на клуба, противникът ще има шанс.

Прогноза: Челси - Брентфорд 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Рая
   
Пинок
Мий
Хики
Хенри
Дасилва
Ониека
Йенсен
Мбеумо
Тоней
Уиса
Стърлинг
Хаверц
Галахър
Чилуел
Ковачич
Енцо
Джеймс
Бадиашиле
Силва
Фофана
   
Кепа
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Брентфорд 1:1

  Сподели
378