Уест Хем и Ливърпул ще са равни в Лондон


И. Ангелов

Уест Хем и Ливърпул ще са равни в Лондон

Уест Хем Юнайтед - Ливърпул
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 26.04.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Уест Хем се подобри напоследък и няма загуба в последните три кръга, последният от които завърши с победа с 4:0 над Борнемут. Намирайки се 6 точки над опасността "чуковете" вече могат да дишат по-спокойно.

Ливърпул все още опитва да доближи топ 4 и през седмицата успя да напредне с победата 3:2 срещу Нотингам Форест, която бе втора поред в лигата. "Червените" се намират на 9 точки под позициите за Шампионска лига, и проблемът може би се корени в мачовете на гости където за сезона бяха постигнати само 4 победи.

Откъм състави, при домакините само Джанлука Скамача е с проблем. Дейвид Мойс може да заложи на всичките си най-добри имена за двубоя. При Ливърпул проблемите също бавно се подобряват. В момента само Фирмино, Кейта, Байчетич и Рамзи са аут, като видяхме завръщане на Луис Диаз след дълго лечение на травма.

Уест Хем има само 1 загуба в последните си 9 мача у дома, но тя бе катастрофално 5:1 от Нюкасъл. С оглед лошата форма извън дома на противника, тук домакините могат да вземат резултат.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Ливърпул 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Хендерсън
Фабиньо
Тиаго
Салах
Гакпо
Жота
Антонио
Форналс
Пакета
Боуен
Райс
Сучек
Кресуел
Цоуфал
Агерд
Зума
   
Фабиански
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Ливърпул 1:1

  Сподели
322