Ман Юнайтед ще вземе точките в Нотингам


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще вземе точките в Нотингам

Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед
Стадион: Сити Граунд
Дата: 16.04.2023 г.
Час: 18:30 ч.

Нотингам Форест няма победа в девет поредни кръга и загуби четири от последните пет във Висшата лига. Тимът има безброй проблеми с контузени вече дълго време, но пък поне у дома статистиката сочи само 1 загуба в последните 11.

Манчестър Юнайтед игра в Лига Европа през седмицата и след като поведе с два гола на Севиля отслаби състава си за да съхрани енергия и допусна 2:2 с комичен автогол в добавеното време. Още по-притеснителни са травмите, които получиха Варан и Мартинез, след като тимът вече загуби талисмана Рашфорд за няколко мача.

Освен тримата основни играчи за гостите продължават да липсват Ван де Бек, Гарначо, Хийтън и под въпрос МакТоминей. Касемиро ще се върне след наказание в лигата, и Ериксен се появява като резерва напоследък.

При домакините 12 човека са с проблеми - Ууд, Боли, Хендерсън, Бианконе, Ричардс, Йейтс, Кояте, Ниакате, Орие, Денис, Лоди и Скарпа. 

"Червените дяволи" не допуснаха гол в последните 3 мача с Нотингам. Тимът на Тен Хаг не допусна във вратата си в 5 от последните 7 кръга. Последно Юнайтед надви Форест с 3:0 след голове на Рашфорд, Вегхорст и Бруно, като и сега гостите са фаворити.

Прогноза: Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Магуайър
Шоу
Бисака
Маласия
Касемиро
Забицер
Антони
Бруно
Санчо
Марсиал
Джонсън
Гибс-Уайт
Шелви
Уоръл
Фройлер
Данило
Тофоло
Уилямс
МакКена
Фелипе
   
Навас
 
Нотингам Форест (Стив Купър)

Обоснована прогноза: Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
483