Лийдс ще отстъпи на Ливърпул


И. Ангелов

Лийдс ще отстъпи на Ливърпул

Лийдс Юнайтед - Ливърпул
Стадион: Еланд Роуд
Дата: 17.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Лийдс поведе последната неделя срещу Кристъл Палас, и загуби с 5:1 от възродения тим на Рой Ходжсън. Така домакините имат само 2 победи от последните 6 мача във Висшата лига. Само Саутхемптън (28) е допуснал повече голове у дома от Лийдс (24) този сезон, което ще даде шанс на гостите да поправят малко настроението си.

Ливърпул взе точка от Арсенал въпреки трудния си период, като видяхме 2:2 на "Анфийлд" последно. Статистиката обаче ще сочи липса на победи в 4 кръга, от които 2 поредни равенства. Любопитно е, че тимът има само 3 победи извън дома в кампанията, и само 5 отбора имат по-малко. Това разклати позицията и на Юрген Клоп начело.

В двата тима има някои проблеми с липсващи играчи, като при домакините това са Далас, Адамс и Вьобер. За Клоп продължават да липсват Кейта, Байчетич и Рамзи. Предполага се, че скоро ще видим завръщането на Луис Диаз.

Представянето срещу Арсенал бе изключително доминантно за достигане на равенството и повторение на тази игра със сигурност ще е разрушително за всеки съперник.

Прогноза: Лийдс Юнайтед - Ливърпул 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Хендерсън
Фабиньо
Джоунс
Салах
Гакпо
Жота
Бамфорд
Синистера
Аронсон
Харисън
Роча
МакКени
Фирпо
Ейлинг
Стрюих
Кох
   
Меслие
 
Лийдс (Хави Гарсия)

Обоснована прогноза: Лийдс - Ливърпул 1:2

  Сподели
323