Челси ще се затрудни и с Брайтън


И. Ангелов

Челси ще се затрудни и с Брайтън

Челси - Брайтън
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 15.04.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Челси влиза в тази среща след разочароващото 2:0 от Реал Мадрид в Шампионска лига, което може и да беше очаквано от мнозина. Във Висшата лига "сините" на Франк Лампард нямат победи в последните 4 кръга и не вкараха гол в последните 3 поред. В 2023 г. "Стамфорд Бридж" видя само 2 победи в лигата и домакинската публика ще иска повече.

Брайтън загуби в последния уикенд от лондонски отбор в лицето на Тотнъм с 2:1 и това бе само втора загуба за календарната 2023 г. В срещата видяхме намеси на ВАР, които навредиха на тима, и изказвания за грешки на ВАР комисията след това. Като гост Брайтън отстъпва по точки само на 3 отбора този сезон, поради което не се очаква лесен мач за новия мениджър на домакините.

Челси не може да разчита на Кулибали и Броха поради травми. Под въпрос е и Чуквуемека, който ще премине късен преглед. Бен Чилуел бе изгонен в ШЛ и вероятно ще играе тук. При "чайките" с контузии са Мьодер, Лалана и Сармиенто. Тарик Лампти е под въпрос, а Леви Колуил няма право да вземе участие в мача поради условията на наема си.

Домакините не се намират в добро състояние и ранните знаци от Лампард сякаш не са в смисъл, че ще разреши бързо проблемите. Това поставя гостите в добра ситуация.

Прогноза: Челси - Брайтън 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Роберто де Зерби)
 
Стийл
   
Уебстър
Дънк
Фелтман
Еступинан
Грос
Кайседо
Марч
Алистър
Митома
Фъргюсън
Феликс
Хаверц
Стърлинг
Ковачич
Енцо
Галахър
Чилуел
Джеймс
Бадиашиле
Фофана
   
Кепа
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Брайтън 1:2

  Сподели
348