Ман Сити ще разбие Саутхемптън


И. Ангелов

Ман Сити ще разбие Саутхемптън

Саутхемптън - Манчестър Сити
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 08.04.2023 г.
Час: 19:30 ч.

Саутхемптън отстъпи минимално на Уест Хем в последния уикенд и вече четири мача няма победа в лигата. Домакините са последни в класирането и пред своя публика имат най-слабата статистика в кампанията със само 10 спечелени точки.

Манчестър Сити продължава да следи Арсенал след победа с 4:1 над Ливърпул последно, дори без участието на топ-стрелеца Ерлинг Холанд в мача. По този начин "гражданите" вече събраха 4 поредни победи в лигата и нямат загуба в 7. Като гости момчетата на Пеп Гуардиола взеха 27 точки в сезона, с което отстъпват само на Арсенал (34), и разликата до върха и Арсенал е 8 точки в таблицата.

Откъм състави, домакините отново са в по-тежко положение. Контузени остават Ливраменто, Лариос и Кочап. Че Адамс и Салису са поставени под въпрос. При гостите Халанд остава под въпрос след като пропусна последната среща и мачовете за националния отбор, а Фил Фоден е с контузия.

В последната среща между тези отбори в купата на лигата победител бяха "светците", но в преследването на първото място Сити няма да допуска същите грешки и да отслабва отбора си. В последните 3 мача във всички турнири тимът на Гуардиола вкара 17 гола и допусна само 1, което е страшно за всеки противник.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Аканжи
Диаш
Стоунс
Аке
Родри
Гюндоган
Марез
Брюйне
Грилиш
Алварез
Мара
Уолкът
Елионуси
Армстронг
Лавиа
Уорд-Прауз
Перо
Уокър-Питърс
Кар
Беднарек
   
Базуну
 
Саутхемптън (Рубен Селес)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Ман Сити 0:3

  Сподели
278