Ман Юнайтед може да пострада и от Брентфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед може да пострада и от Брентфорд

Манчестър Юнайтед - Брентфорд
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 05.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед няма победа в последните си три срещи във Висшата лига и не успя дори да вкара гол в тях. По съвпадение или не тези срещи се играха без Касемиро в средата на терена, което показва важността му за тима по отношение на контрола на събитията. В последната загуба от Нюкасъл с 2:0 "червените дяволи" избягваха играта в средата и от това страдаше цялото нападение.

Брентфорд три пъти повеждаше срещу Брайтън в последния кръг, но допусна 3:3 в крайна сметка. "Пчеличките" загубиха само 1 от последните си 16 мача в лигата и това бе от Евертън. В последните 3 мача на Брентфорд с Ман Юнайтед видяхме 11 вкарани гола, а това включва и победата на гостите с 4:0 в последния сблъсък между отборите.

Сега те ще могат да играят с подобна увереност поради липсата на Касемиро отново. Ериксен, Де Бек, Гарначо и Хийтън са останалите с проблеми при домакините. Антони Марсиал е поставен под въпрос след завръщането си като резерва последно.

При гостите с проблеми са Люис-Потър, Жанелт и Роерслев.

С показаната игра последно виждаме проблемите при схемата на Тен Хаг. Срещу Нюкасъл той опита различни решения, включително като заигра с трима в защита, в опит да намери начин как топката да достигне от защитата до неговото нападение, но с липсата на качество в средата на терена това не се получава и отборът му не стига до голове.

Обратно, Брентфорд има класата на Иван Тоней в нападение и той получава много подкрепа от колегите си, което носи резултатни срещи дори когато защитата е пропусклива. Изглежда везните са в полза на гостите в този случай.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брентфорд 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Рая
   
Пинок
Мий
Хики
Хенри
Йенсен
Норгард
Дамсгард
Мбеумо
Тоней
Уиса
Вегхорст
Рашфорд
Бруно
Антони
Фред
Забицер
Шоу
Бисака
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Брентфорд 0:2

  Сподели
571