Челси и Ливърпул няма да се победят


И. Ангелов

Челси и Ливърпул няма да се победят

Челси - Ливърпул
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 04.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

В неделя Греъм Потър бе уволнен от поста на мениджър на Челси след загубата с 2:0 от Астън Вила, която остави "сините" на 11-то място във Висшата лига. Играчите на клуба разбраха за раздялата с треньора от социалните медии, а времето на уволнението е странно с оглед дългата почивка за национални срещи преди последния мач.

Ливърпул не се представя много по-добре от домакина си след като последно получи 4 гола от Манчестър Сити, който дори не използва топ-стрелеца си Ерлинг Холанд. Поредните загуби на гости върнаха тима на земята след първоначалната увереност и твърдения, че "червените" са се върнали след успеха със 7 гола над Манчестър Юнайтед.

В двата състава има и здравословни проблеми. При домакините с контузии са Обамеянг, Менди, Силва, Азпиликуета и Броха. Фофана и Стърлинг са поставени под въпрос. Нголо Канте може да стартира мач за първи път от август месец.

Юрген Клоп не може да разчита на Тиаго, Рамзи, Байчетич, Кейта и Диаз, който приближава завръщане след като тренира напоследък след дългото отсъствие.

Челси направи 5 поредни равенства с Ливърпул във всички турнири, като в тези срещи тимовете бяха равни и на полувремето и в края на мачовете. В последните 3 мача отборите не си вкараха.

Прогноза: Челси - Ливърпул 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Милнър
Фабиньо
Хендерсън
Салах
Жота
Нунез
Феликс
Хаверц
Чилуел
Ковачич
Енцо
Канте
Джеймс
Бадиашиле
Кулибали
Фофана
   
Кепа
 
Челси ()

Обоснована прогноза: Челси - Ливърпул 1:1

  Сподели
426