Ман Сити ще се наложи над Кристъл Палас


И. Ангелов

Ман Сити ще се наложи над Кристъл Палас

Кристъл Палас - Манчестър Сити
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 11.03.2023 г.
Час: 19:30 ч.

Кристъл Палас остава единствен без победа през 2023 г. от всички във Висшата лига след последната загуба от Астън Вила с 1:0. В 5 от последните 7 мача тимът взе поне точка, а двете загуби бяха с по един гол разлика, което може би сочи, че успехът е близо. По отношение защитата виждаме допуснати 17 гола у дома от общо 32 допуснати.

Манчестър Сити продължава да притиска Арсенал след като надви Нюкасъл с 2:0 последно. "Гражданите" загубиха на гости само от Ливърпул, Ман Юнайтед и Тотнъм, като само Арсенал с 31 точки е спечелил повече на гости от Сити (24).

В двата състава почти няма проблеми. Дукуре е наказан за тима на Патрик Виейра, докато с травми са Фъргюсън и Джонстън, които не са основни имена. Пеп Гуардиола постави под въпрос само Фил Фодън, който показва добра форма напоследък.

Традиционно Сити показва най-добрата си форма към края на кампанията и наближава момента за финален щурм към титлата. Гуардиола знае, че не трябва да си позволява грешки за да се възползва от такива на лидера Арсенал, поради което не се очаква нищо освен победа тук.

Прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Сити 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Аканжи
Диаш
Аке
Уокър
Гюндоган
Родри
Силва
Марез
Халанд
Грилиш
Заха
Езе
Олис
Аю
Локонга
Хюз
Мичел
Клайн
Гуехи
Андерсен
   
Гуаита
 
Кристъл Палас (Патрик Виейра)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Ман Сити 0:2

  Сподели
284