Уест Хем ще отстъпи на Челси


И. Ангелов

Уест Хем ще отстъпи на Челси

Уест Хем Юнайтед - Челси
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 11.02.2023 г.
Час: 14:30 ч.

Уест Хем има само една победа насред последните си девет мача във Висшата лига. Последно обаче тимът се представи позитивно срещу Нюкасъл като гост, ставайки първия отбор вкарал на Ник Поуп от ноември месец, когато последно го направи Саутхемптън.

Челси има само една победа в последните шест кръга и направи две поредни нулеви равенства. Под въпрос е след мащабната зимна селекция дали това е позитивно, но след като поне защитата се заздрави и тимът не допуска, то прогресът и в предни позиции вероятно е въпрос на време. Тимът на Греъм Потър няма победа на гости от средата на октомври.

Откъм състави, при домакините с контузии са Корне, Скамача, Зума и Ареола, и под въпрос е Керер. За гостите с проблеми са Менди, Канте, Пулисич и Броха, и под въпрос Фофана, Ковачич и Закариа. Жоао Феликс ще може да се появи след като бе наказан за три срещи след червения картон в дебюта си.

Челси запази 3 поредни сухи мрежи в лигата. В дербита като това формата обикновено не се отбелязва, а пък в случая тя е доста равна в негативния смисъл. И двата тима имат нужда от победи и точки, като на хартия отборът на Челси натрупа доста активи напоследък, които скоро ще трябва да донесат и резултати.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Челси 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Греъм Потър)
 
Кепа
   
Силва
Бадиашиле
Джеймс
Кукурела
Галахър
Фернандез
Маунт
Хаверц
Феликс
Мудрик
Боуен
Антонио
Бенрахма
Емерсон
Райс
Пакета
Цоуфал
Агерд
Огбона
Джонсън
   
Фабиански
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Челси 0:1

  Сподели
420