Уулвс може да вземе точки от Ливърпул


И. Ангелов

Уулвс може да вземе точки от Ливърпул

Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул
Стадион: Молиню
Дата: 04.02.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Уулвс и Ливърпул вече изиграха два мача през януари във ФА Къп и сега е ред на Висшата лига. Последно "вълците" отстъпиха минимално на у дома, но на "Анфийлд" направиха 2:2 за да принудят съперника да преиграва срещата в най-старото състезание. Отново у дома в лигата домакините ще имат самочувствие за резултат. Последната среща за тима бе преди две седмици срещу Ман Сити, поради което и свежестта ще е на ниво.

Ливърпул има само 1 победа в последните си 6 мача и тя бе именно на "Молиню". Юрген Клоп ще е отчаян за резултат след като в медиите започват да се прокрадват мнения за уволнението му. През януари той не спечели в лигата и до края на сезона ще се търси подобрение на 9-ата позиция в момента.

Откъм състави, при домакините продължават да липсват Нето, Каладжич, Чикиньо и Траоре. Пабло Сарабия дебютира срещу Ман Сити и може да продължи. Клоп не може да разчита на Диаз, Артур, Жота, ван Дайк и Конате, докато Фирмино също е под въпрос.

Ливърпул не допусна гол от Уулвс в 7 от последните 9 срещи между тези отбори. Ливърпул има и 8 победи в последните 9 мача с този съперник. В момента обаче "червените" не са в най-добра форма и могат да пострадат отново.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Матип
Гомез
Арнолд
Робертсън
Хендерсън
Фабиньо
Тиаго
Салах
Нунез
Гакпо
Хименез
Хи-Чан
Сарабиа
Траоре
Нунеш
Невеш
Буено
Семедо
Килман
Колинс
   
Са
 
Уулвс (Хулен Лопетеги)

Обоснована прогноза: Уулвс - Ливърпул 2:2

  Сподели
360