Ливърпул и Челси ще поделят точките


И. Ангелов

Ливърпул и Челси ще поделят точките

Ливърпул - Челси
Стадион: Анфийлд
Дата: 21.01.2023 г.
Час: 14:30 ч.

Този обичайно чакан и гледан двубой в момента е нищо повече от сблъсък между два от отборите в средата на таблицата, който ще определи позициите им около 10-ата позиция. И от двете страни проблемите са видни и големи, свързани са не само с липсващи играчи, а и с психика, а мениджърите не са в стабилна ситуация с ръководството.

Ливърпул не бе печелил в три мача поред но последно успя да отстрани Уулвс от ФА Къп за да възвърне някаква увереност. Сега и Даруин Нунез може да се върне след като пропусна два мача и видяхме дебюта на Гакпо на негово място.

Челси надви последно Кристъл Палас в лигата след три поредни загуби. Новото попълнение Микайло Мудрик тренира с тима и ще може да дебютира веднага, както другия новодошъл от Атлетико Мадрид - Жоао Феликс, който обаче си изкара червен картон и ще липсва още 2 мача.

Освен Феликс за "сините" е аут цял един отбор - Закариа, Джеймс, Фофана, Канте, Броха, Чийк, Чилуел, Стърлинг, Менди и Пулисич. По последни данни Джеймс и Чилуел обаче са се появили на тренировки и може би приближават завръщане.

При домакините аут са Диаз, Артур, Жота, Дайк, и под въпрос още Фирмино и Цимикас. Харви Елиът реши срещата с Уулвс последно и бе избран за Играч на мача, с което може да продължи и тук.

Последните 4 мача между тези отбори бяха равенства. И двата тима не са в добро състояние, но и феновете, и мениджърите ще искат победи за своите момчета. Предстои да видим дали някой тим е направил стъпка към подобрението.

Прогноза: Ливърпул - Челси 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Греъм Потър)
 
Кепа
   
Силва
Кукурела
Азпиликуета
Хол
Жоржиньо
Ковачич
Зиеч
Маунт
Мудрик
Хаверц
Гакпо
Нунез
Салах
Тиаго
Фабиньо
Хендерсън
Робертсън
Арнолд
Конате
Матип
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Челси 1:1

  Сподели
393