Тотнъм ще вземе точка от Ман Сити


И. Ангелов

Тотнъм ще вземе точка от Ман Сити

Манчестър Сити - Тотнъм
Стадион: Етихад
Дата: 19.01.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити отстъпи като допусна пълен обрат от водеща позиция в последния кръг на Висшата лига срещу Манчестър Юнайтед, и заедно с победата на Арсенал в дербито с Тотнъм класирането за "гражданите" около върха се влоши. В момента тимът на Пеп Гуардиола изостава с 8 точки от върха, и предстоящата среща няма да е лека след като миналата година "шпорите" надвиха Сити на този терен с 3:2.

Тотнъм обаче не се намира в най-доброто си състояние, също. Дори формата е идентична с тази на съперника в последните 5 кръга с по 2 загуби и равен извън спечелените срещи. Тимът на Антонио Конте е 5 точки зад Манчестър Юнайтед и топ 4 позициите.

Формата и от двете страни е много изненадваща след като погледнем здравето в двата състава, което е близо до перфектното. Диаш и Стоунс продължават да липсват при Сити, но всички в нападение са на линия. Лукас Моура и Бентанкур са под въпрос за гостите, които също могат да разчитат на типично най-добрата си постройка.

Тотнъм допусна по най-малко 2 гола в 8 от последните 9 кръга на Висшата лига. Тимът достигна антирекорд по допуснати голове от средата на миналия век, а традиционно сякаш отборът се събужда за игра след второто полувреме, когато обичайно изостава в резултата. С оглед показаното от Сити последно време, "гражданите" могат да пострадат именно от това, както се случи и в последния кръг, след като поведат в резултат и отпуснат педала на газта.

Прогноза: Манчестър Сити - Тотнъм 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Ромеро
Дайър
Дейвис
Дохърти
Хьойберг
Бентанкур
Перишич
Кулушевски
Кейн
Сон
Фоден
Холанд
Марез
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Аке
Аканжи
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Тотнъм 2:2

  Сподели
561