Ман Юнайтед ще надиграе Палас като гост


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надиграе Палас като гост

Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 18.01.2023 г.
Час: 22:00 ч.

В неделя Кристъл Палас получи трета поредна загуба във всички турнири след като отстъпи минимално в лондонското дерби с Челси. Тимът все още търси първата си победа за новата година у дома. Откакто приключи Световната купа този отбор има само 1 победа.

Манчестър Юнайтед направи 9 поредни победи в събота като изоставаше последно от Манчестър Сити но постигна пълен обрат за 2:1, отново и благодарение на геройски изяви на Маркъс Рашфорд. В тези 9 победи тимът на Тен Хаг допусна само 5 гола, след като напоследък и Люк Шоу се прояви в позицията на централен бранител редом до Рафаел Варан, измествайки Лисандро Мартинез и Хари Магуайър.

В двата състава има някои липсващи за срещата. При домакините контузени са Джеймс МакАртър, Нейтън Фъргюсън и Йоахим Андерсен. Тен Хаг няма да разчита на Далот, Де Бек и Туанзебе, като постави под въпрос още Марсиал, Санчо и Рашфорд, който изглежда игра цяло полувреме срещу Сити с травма.

Много специалисти прогнозираха, че Юнайтед ще се намеси в битката за титлата ако надвие Сити и с идната среща в неделя срещу Арсенал "червените дяволи" ще искат да се намират в най-добра форма и състояние в опит да намалят аванса на лидера в класирането.

Прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Шоу
Бисака
Маласия
Касемиро
Ериксен
Антони
Бруно
Рашфорд
Вегхорст
Заха
Езе
Олис
Аю
Шлуп
Дукуре
Мичел
Клайн
Гуехи
Томкинс
   
Гуаита
 
Кристъл Палас (Патрик Виейра)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:3

  Сподели
518