Ман Юнайтед ще надвие Уулвс


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Уулвс

Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 31.12.2022 г.
Час: 14:30 ч.

Уулвс игра до 94-ата минута за да вкара победен гол в последния кръг срещу Евертън и така взе победа в първата среща с Хулен Лопетеги начело на "вълците" в лигата. След две победи в двата му мача с тима до тук, той ще иска да задържи рекорда си и срещу по-голям съперник.

Манчестър Юнайтед не се затрудни в победата с 3:0 над Нотингам Форест, където срещата се игра в лоши климатични условия във вторник вечер. Тимът на Тен Хаг спечели последните 2 визити до "Молиню" и формата е добра, поради което "червените дяволи" са фаворити.

В двата състава има някои проблеми, като при домакините контузени остават Нето, Каладжич и Чикиньо, и под въпрос са още Джони, Траоре и Поденс. Матеус Куня пристигна от Атлетико Мадрид, но няма да бъде регистриран до 1-ви януари.

При Юнайтед продължава да отсъства Джейдън Санчо, който тренира отделно от отбора. Туанзебе е с травма и под въпрос са още Далот, МакТоминей, Линдельоф и Лисандро Мартинез. 

След Световната купа Маркъс Рашфорд се върна за гостите в изключителна форма, с която вдъхнови победите на отбора до момента. Очаква се това да продължи и в този случай.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Мартинез
Бисака
Шоу
Касемиро
Ериксен
Антони
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Гуедеш
Коста
Траоре
Мутиньо
Невеш
Нунеш
Нури
Семедо
Килман
Колинс
   
Са
 
Уулвс (Хулен Лопетеги)

Обоснована прогноза: Уулвс - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
499