Ман Сити ще спечели в Лийдс


И. Ангелов

Ман Сити ще спечели в Лийдс

Лийдс Юнайтед - Манчестър Сити
Стадион: Еланд Роуд
Дата: 28.12.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Преди почивката за Световната купа Лийдс се намираше в изключителна голова форма и гарантираше попадения и зрелище. В последните 4 мача на тима в лигата се вкараха 22 гола. Освен това в последния мач у дома тимът изоставаше от Борнемут, но обърна до победа.

Манчестър Сити през седмицата се върна към клубния футбол с победа над Ливърпул с 3:2 и прогрес към четвъртфиналите на Купата на лигата. Миналата кампания Сити надви Лийдс в двата мача в сезона, вкарвайки 11 гола срещу този съперник.

Въпреки дългата почивка Лийдс се връща в по-лошо здравословно състояние и сега може да липсват цели 11 човека. Тайлър Адамс е с наказание, контузени са Далас и Грей, докато под въпрос са още Меслие, Купър, Съмървил, Родриго, Синистера, Клих, Бамфорд и Харисън.

При Сити само Рубен Диаш е с контузия, под въпрос е Калвин Филипс, а все още след участието на финала на Световното в почивка е Хулиан Алварез.

Лийдс вкара по най-малко 2 гола в последните 4 кръга поред, но се намира в затруднено положение. С голямата победа през седмицата фаворит очевидно е тимът на "гражданите".

Прогноза: Лийдс Юнайтед - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Лапорте
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Гюндоган
Силва
Холанд
Фоден
Родриго
Съмървил
Ааронсон
Гнонто
Рока
Гринууд
Стрюих
Кристенсен
Купър
Кох
   
Меслие
 
Лийдс (Джеси Марш)

Обоснована прогноза: Лийдс - Ман Сити 1:3

  Сподели
346