Уулвърхемптън ще си гарантира оставане в елита


П. Пенков

Уулвърхемптън ще си гарантира оставане в елита

Съндърланд - Уулвърхемптън
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 14.05.2011
Час: 14:45
Съдия: Марк Джоунс

Отборите на Съндърланд и Уулвърхемптън излизат един срещу друг на "Стейдиъм ъф Лайт" в двубой от 37-я кръг от английската Висша лига. Черните котки си осигуряват участие в елита и през следващата кампания, тъй като в момента заемат 12-та позиция, с 8 точки преднина от зоната на изпадащите. Преди три седмици съставът на Стив Брус успя да прекъсне серията си от четири поредни загуби във Висшата лига, като постигна домакински успех с 4:2 над Уигън. Само седмица беше нужна на тима отново да се завърне към пораженията, след като загуби с 3:0 у дома на "Стейдиъм ъф Лайт". В 36-я кръг от надпревата, Съндърланд успя да измъкне трите точки при визитата си на Болтън, побеждавайки Тротърс с 2:1 на "Рийбок Стейдиъм".

Мениджърът на Съндърланд Стийв Брус няма да може да разчита на титулярните си играчи за срещата с Уулвърхемптън. След като привлеченият под наем Сали Мунтари се завърна в Интер, а Антон Фердинанд се присъедини към лазарета на тима, поради разтежение, Брус ще може да разчита само на резерви и на млади играчи от школата. Крейг Гордън, Тайтъс Брамбъл, Майкъл Търнър, Дейвид Мейлър, Фрейзър Кембъл са аут, поради травми в колената, докато Кийрън Ричардсън(счупена фибула), Лий Катърмоул(болки в гърба), Асамоа Гиан и Дани Уелбек(двамата с разтежения) остават извън терените. Маркос Ангелери пък ще се посъветва със специалист в Арженина, относно травмата в коляното си.

Уулвърхемптън успя да се измъкне от опасната зона, като вълците вече са 17-ти в класирането, на точка пред блекпул, който се озоваха в зоната на изпадащите, където са още Уигън и Уест Хем. Преди седмица съствът на Мик Макарти постигна десетата си победа през сезона, като надигра Уест Бромич Албиън с 3:1 пред собствена публика на стадион "Молиню". Така вълците запазиха шансовете си за оставане в елита и през следващата кампания.

Кевин Дойл ще се завръща в състава на Уулвс за предстоящия двубой със Съндърланд. Нападателят беше аут в продължение на близо 2 месеца, поради наранени коленни връзки, контузия получена по време на среща с националния отбор Ейре. Въпреки това, добрата форма на Стивън Флетчър и Стивън Уорд означава, че Дойл ще намери място на резервната скамейка.

Уулвърхемптън излиза за трите точки срещу черните котки, като по-този начин може да си гарантира оставане в края на сезона.

Прогноза: Съндърланд - Уулвърхемптън 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

09 април Съндърланд - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)
16 април Бирмингам - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
23 април Съндърланд - Уигън 4:2 (Висша лига)
30 април Съндърланд - Фулъм 0:3 (Висша лига)
07 май Болтън - Съндърланд 1:2 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

09 април Уулвърхемптън - Евъртън 0:3 (Висша лига)
23 април Уулвърхемптън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
26 април Стоук Сити - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
01 май Бирмингам - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
08 май Уулвърхемптън - Уест Бромич 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Уулвърхемптън

91 мача
39 победи за Съндърланд
20 равенства
32 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 174:137 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.37
Равен - 3.40
Уулвърхемптън - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.50
Равен - 3.20
Уулвърхемптън - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143