Емери ще отстъпи на Тен Хаг за начало


И. Ангелов

Емери ще отстъпи на Тен Хаг за начало

Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Стадион: Вила Парк
Дата: 06.11.2022 г.
Час: 16:00 ч.

След като уволни Стивън Джерард Астън Вила показа моментален прогрес и надви с 4:0 Брентфорд. В следващата си среща обаче тимът се изправи пред мотивирания Нюкасъл и загуби с 4:0. Сега надеждите са опитният Унай Емери да намери постоянство, като той заговори и с амбиция за трофеи в своята пресконференция.

Манчестър Юнайтед надви Реал Сосиедад с 1:0 през седмицата, но все пак попадна в плейофите за продължаване в Лига Европа като втори в групата, при равенство по точки с испанците. Формата напоследък е добра за тима на Тен Хаг, без загуба в 9 поредни срещи, от които 7 бяха спечелени. Последната загуба на "Вила Парк" за Юнайтед бе през 1995-та с 3:1.

В двата тима има известни проблеми преди старта, като Еми Мартинез е под въпрос на врата за Емери. Контузени са Камара, Аугустинсон и Карлос.

Бруно Фернандеш е наказан за Юнайтед заради натрупване на картони, като контузени са още Варан, Туанзебе и Уилямс. Под въпрос за срещата са Антони, Санчо и Марсиал, които тренираха с тима последно.

В лигата Юнайтед няма загуба в 9 от последните 10 кръга. Срещу Астън Вила "червените дяволи" нямат загуба в 35 от последните 38.

Прогноза: Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Линдельоф
Мартинез
Далот
Шоу
Касемиро
Ериксен
Фред
Антони
Роналдо
Рашфорд
Уоткинс
Ингс
Бейли
Луиз
Буендиа
Дендонкер
Дин
Кеш
Мингс
Конса
   
Олсен
 
Астън Вила (Унай Емери)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
410