Тотнъм ще надиграе Ливърпул в Лондон


И. Ангелов

Тотнъм ще надиграе Ливърпул в Лондон

Тотнъм - Ливърпул 
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм 
Дата: 06.11.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Тотнъм завърши на първо място в групата си в Шампионска лига след късна победа над Марсилия с 2:1. Този отбор така и не намери оптималната си форма този сезон при Антонио Конте като започва мачовете си колебливо и трябва да наваксва. Това се случи и последно, но след обрата в мача това бе втора поредна победа.

Ливърпул се възстанови от загубата от Лийдс с 2:1 като надви Наполи с 2:0 в ШЛ и прекрати серията от 13 мача победи на италианците. "Червените" имат 3 загуби в последните 5 мача във Висшата лига, все от отбори близо до дъното. От 5-те мача като гост този сезон Юрген Клоп събра 2 точки.

Откъм състави, домакините ще имат проблеми в нападение след като в последната среща Сон получи фрактура на скулата и ще претърпи операция. Освен него Ришарлисон и Кулушевски, които окупират подобни позиции, ще липсват от нападението. Сон бе заменен в срещата от Бисума, което може би означава, че Конте ще насити центъра си и ще използва само Лукас Моура и Кейн в предни позиции.

Ливърпул също има проблеми с липсите на Диаз, Жота, Артур, Кейта и Матип, докато и Джеймс Милнър е под въпрос и ще премине късен преглед. Вероятно Конате ще заеме мястото до Ван Дайк в защита.

Тотнъм допусна по най-малко 2 гола в 3 поредни кръга. Ливърпул не успя да спечели 5 поредни гостувания. Последното е позитив за домакините, които последно в лигата у дома отстъпиха на Нюкасъл с 2:1 и ще търсят възстановяване на формата и оставане близо до върха.

Прогноза: Тотнъм - Ливърпул 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Тиаго
Фабиньо
Хендерсън
Салах
Фирмино
Нунез
Кейн
Лукас
Перишич
Бентанкур
Бисума
Хьойберг
Сесеньон
Дейвис
Ленгле
Дайър
   
Лорис
 
Тотнъм (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Ливърпул 3:2

  Сподели
691