Ман Юнайтед ще надиграе Уест Хем


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надиграе Уест Хем

Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 30.10.2022 г.
Час: 18:15 ч.

Манчестър Юнайтед се класира през седмицата на елиминационната фаза на Лига Европа след като без проблем надви Шериф с 3:0 без да използва най-силния си състав. Освен това наказаният за последния мач Роналдо се върна с гол и като титуляр. Така тимът няма загуба 7 поредни срещи във всички турнири откакто отстъпи на Ман Сити с 6:3. Във Висшата лига тимът допусна само 2 гола в последните 4 кръга.

Уест Хем също продължи напред в Лигата на конференциите след 1:0 над Силкеборг в четвъртък. Тимът на Дейвид Мойс не е особено постоянен този сезон, като в последните 3 мача видяхме победа, загуба и равен. Двата последни мача обаче са победи след 2:0 над Борнемут миналия уикенд.

В двата състава има известни проблеми, като при домакините ключовият Варан ще липсва, а Марсиал остава под въпрос. Магуайър и Ван де Бек се върнаха от травми в последния мач и се появиха като резерви. 

При "чуковете" аут са Пакета, Корнет, Агуер, Доусън и Боуен, макар последните да има шанс да се появят и да са под въпрос. 

Манчестър Юнайтед няма загуба в 18 от последните 19 мача с Уест Хем у дома. Формата на "червените дяволи" напоследък се подобрява и се очаква добър резултат.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Фабиански
   
Зума
Керер
Джонсън
Кресуел
Сучек
Райс
Цоуфал
Боуен
Бенрахма
Скамача
Рашфорд
Санчо
Бруно
Антони
Ериксен
Касемиро
Шоу
Далот
Мартинез
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 2:1

  Сподели
644