Арсенал ще победи последния


И. Ангелов

Арсенал ще победи последния

Арсенал - Нотингам Форест
Стадион: Емирейтс
Дата: 30.10.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Арсенал не успя да си гарантира през седмицата първо място в групата на Лига Европа, като остана на върха в класирането след загубата от ПСВ Айндховен с 2:0, но 2 точки над съперника си и при лош резултат в последния кръг тимът може да прогресира към директните елиминации и от второ място. Преди това във Висшата лига видяхме и 1:1 срещу Саутхемптън и изглежда умората започва да си казва думата в сезона.

Нотингам Форест изненада Ливърпул с 1:0 последния уикенд след като нямаше победа от август. Това е втори успех за сезона, но той остави тима на дъното на таблицата наравно по точки с Лийдс и Уулвс. Този отбор е втори по най-много допуснати голове с 23 и втори най-слаб реализатор с 8.

В двата тима има някои проблеми, като при домакините Зинченко, Елнени и Роу лекуват травми, докато Маркиньос и Търнър са под въпрос. При гостите аут са Ниакате, Ричардс, Колбак, Тофоло и О'Бриен.

Арсенал има 8 победи у дома поред в лигата, в които вкара по най-малко 2 гола. Нотингам не вкара гол в последните си 4 гостувания поред и няма победа в 6 поред. Дори при влошената форма на домакините те са фаворитите тук.

Прогноза: Арсенал - Нотингам Форест 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нотингам Форест (Стив Купър)
 
Хендерсън
   
Кук
МакКена
Орие
Уилямс
Йейтс
Фройлер
Кояте
Уайт
Ауони
Лингард
Жезус
Мартинели
Одегор
Сака
Джака
Партей
Тиърни
Уайт
Габриел
Салиба
   
Рамсдейл
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Нотингам Форест 2:0

  Сподели
553