Челси и Ман Юнайтед ще са равни


И. Ангелов

Челси и Ман Юнайтед ще са равни

Челси - Манчестър Юнайтед
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 22.10.2022 г.
Час: 193:0 ч.

Челси няма загуба откакто в тима пристигна Греъм Потър начело, като последно тимът не вкара и не получи гол в срещата с Брентфорд. Това може би е първият голям тест за новия мениджър срещу отбор във форма, който няма загуба в 5 срещи от загубата в дербито с Ман Сити.

Манчестър Юнайтед последно изигра най-силната си среща от началото на сезона срещу Тотнъм, но на "Стамфорд Бридж" тимът няма успех дълго време. Последните 4 срещи в лигата срещу "сините" бяха равенства, а последно Челси надви Юнайтед през 2020 г. във ФА Къп когато отборите последно не завършиха с равен. Последния успех на "червените дяволи" на този стадион е от февруари 2020 г.

В двата тима има някои проблеми, като при домакините липсват Фофана, Канте и Джеймс. Конър Галахър странно бе сменен рано в последния мач и сега е аут по болест. 

При Юнайтед с наказание от клуба е Кристиано Роналдо, който напусна по-рано мястото си на пейката когато бе неизползвана резерва срещу Тотнъм. Кристиан Ериксен се върна в този мач след отсъствие и сега може да продължи като титуляр. С проблеми са Марсиал, Де Бек, Бисака, Магуайър и Уилямс.

Челси запази суха мрежата си в последните 3 кръга във Висшата лига. В последните си 5 домакинства тимът вкара по най-малко 2 гола. Манчестър Юнайтед не загуби в 10 от последните 11 мача с Челси. И двата отбора са в добро състояние и вероятно ще видим качествен сблъсък в този случай.

Прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Варан
Мартинез
Далот
Шоу
Касемиро
Ериксен
Антони
Бруно
Санчо
Рашфорд
Маунт
Обамеянг
Стърлинг
Кукурела
Жоржиньо
Ковачич
Чийк
Кулибали
Силва
Чалоба
   
Кепа
 
Челси (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
524