Ман Юнайтед и Тотнъм няма да се победят


И. Ангелов

Ман Юнайтед и Тотнъм няма да се победят

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 19.10.2022 г.
Час: 22:15 ч.

След унизителното 6:3 от Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед не отстъпи в три поред, макар последния кръг да видяхме само 0:0 срещу Нюкасъл. "Червените дяволи" имат обаче три поредни победи срещу Тотнъм, който в момента е близо до върха.

Тотнъм е в поредица от три победи и идва в срещата след солидния успех 2:0 над Евертън. Лондончани имат 2 победи в последните 4 визити до "Олд Трафорд" и в момента са в по-добро състояние от съперника с по-развит проект на Антонио Конте. 

В двата отбора има някои проблеми в съставите, като при домакините контузени са Магуайър, Бисака и Де Бек, а под въпрос са Ериксен по болест, Уилямс и Антони Марсиал, който лекува травма в гърба.

Емерсон Роял остава наказан при гостите докато контузени са Ришарлисон и Танганга. Деян Кулушевски приближава завръщане и е под въпрос.

Манчестър Юнайтед вкара по най-малко 3 гола на Тотнъм в последните 3 мача между отборите. Тотнъм няма загуба в 15 от последните си 16 кръга. Юнайтед не загуби в 12 от последните 13 мача у дома в лигата. "Шпорите" ще са уверени в добрия резултат, но Тен Хаг започна да заздравява тима си от защитата и да ползва бързи атаки за да нарани съперника. Това може да доведе до равенство в крайна сметка.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Антонио Конте)
 
Лорис
   
Ромеро
Дайър
Ленгле
Кулушевски
Хьойберг
Бисума
Бентанкур
Перишич
Кейн
Сон
Роналдо
Санчо
Бруно
Антони
Касемиро
МакТоминей
Шоу
Далот
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:1

  Сподели
499