Нюкасъл няма да отстъпи на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Нюкасъл няма да отстъпи на Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 16.10.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Манчестър Юнайтед спечели последната си среща във Висшата лига с 2:1 срещу Евертън и тук Кристиано Роналдо се появи като резерва за да обърне мача с гол номер 700 в кариерата си на клубно ниво. Той игра и през седмицата срещу Омония, като заедно с Рашфорд отправиха 17 удара по противника и се стигна до 93-ата минута когато срещата се реши от гол на МакТоминей.

Нюкасъл е в поредица от 4 срещи без загуба, с 2 победи и 2 равни, като разстоянието от Юнайтед в класирането е 1 точка. В двете си победи "свраките" вкараха 9 гола, което е повече отколкото видяхме от тях в предходните 7 мача.

И двата тима имат проблеми с липсващи имена, като при домакините с наказание ще липсва МакТоминей, докато контузени са Магуайър, Бисака и Де Бек. Антони Марсиал е поставен под въпрос с последния си проблем в гърба. При гостите контузени са Исак, Крафт, Шелви, Дарлоу и Ричи. 

Манчестър Юнайтед не загуби от Нюкасъл в 34 от последните 38 мача между тези отбори. В последните 5 между тези отбори на "Олд Трафорд" домакините вкараха по най-малко 3 гола. С 5 победи от 6 кръга домакинският отбор е фаворит, но формата на гостите се подобрява много. Нюкасъл няма загуба и в 10 от последните си 11 мача.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нюкасъл (Еди Хау)
 
Поуп
   
Шар
Ботман
Трипиър
Бърн
Лонгстаф
Бруно
Уилок
Алмирон
Уилсън
Максимен
Роналдо
Рашфорд
Бруно
Антони
Ериксен
Касемиро
Шоу
Далот
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 2:2

  Сподели
540