Челси ще спечели на гости на Вила


И. Ангелов

Челси ще спечели на гости на Вила

Астън Вила - Челси
Стадион: Вила Парк
Дата: 16.10.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Астън Вила няма загуба в последните си 4 мача, но спечели само 1 от тях срещу Саутхемптън с 1:0. Тимът на Стивън Джерард е един от трите най-слабо реализиращи отбори в лигата със само 7 вкарани гола. Единственият мач, в който тимът вкара повече от 1 гол бе срещу Евертън във втория кръг за 2:1.

Челси трупа все по-голямо самочувствие от идването на Греъм Потър начело и последно тимът надви Милан с 2:0 в Шампионска лига на "Сан Сиро". С три поредни победи и в лигата "сините" застанаха на четвърто място и 4 точки зад Тотнъм, при положение, че имат и мач по-малко.

В двата състава има известни проблеми, като при домакините контузени са Дин, Камара, Аугустинсон и Карлос. Потър не може да разчита на Канте, Фофана и Зиеч, а Джеймс е под въпрос след като бе сменен принудително срещу Милан.

Челси не загуби в 10 от последните 11 срещи с Астън вила във всички турнири. Челси спечели последните 3 кръга вкарвайки по най-малко 2 гола на съперниците си. Вила е само на 3 точки над опасната зона и има нужда от точки и голове. Тимът вече впечатли при 1:1 с Манчестър Сити по-рано, поради което противникът не трябва да подценява Стивън Джерард.

Прогноза: Астън Вила - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Греъм Потър)
 
Кепа
   
Силва
Кулибали
Азпиликуета
Кукурела
Чийк
Жоржиньо
Хаверц
Маунт
Стърлинг
Обамеянг
Буендиа
Ингс
Бейли
Рамзи
Луиз
МакГин
Йънг
Кеш
Мингс
Конса
   
Мартинез
 
Астън Вила (Стивън Джерард)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Челси 1:2

  Сподели
458