Челси ще надвие несигурните вълци


И. Ангелов

Челси ще надвие несигурните вълци

Челси - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Челси продължава да показва подобрение при Греъм Потър и след 3:0 над Милан през седмицата в Шампионска лига. Сега изпитанието ще е добро след като тимът на "сините" няма победа над Уулвс у дома в 3 поредни мача.

"Вълците" са в тежко положение след загубата с 2:0 от Уест Хем през уикенда. В момента тимът е на 18-ата позиция и в 8-те кръга до тук вкара само 3 гола. Контузените и наказаните са прекалено много, и последната загуба коства работата на Бруно Лаге начело.

Само Уесли Фофана е с травма при домакините, докато Канте е поставен под въпрос. Срещу Милан на врата видяхме Кепа Арисабалага, който може да спечели мястото вместо Едоард Менди при новия наставник. 

При Уулвс наказани са Колинс и Невеш, а с контузии са Каладжич, Хименез, Чикиньо и Нето. Остава да видим кой ще води тима и каква ще е подредбата на отбора в този кръг, като е възможно да видим бившият стрелец на Челси Диего Коста в нападение.

Челси има 3 поредни равенства с Уулвс. "Вълците" не вкараха в 5 от последните 7 мача. Те нямат победа в 14 от последните 15 кръга. Челси не загуби 7 поред у дома и ще е изненада ако не спечели срещата.

Прогноза: Челси - Уулвърхемптън Уондърърс 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс ()
 
Са
   
Тоти
Килман
Семедо
Джони
Нунеш
Траоре
Мутиньо
Гуедеш
Коста
Поденс
Маунт
Обамеянг
Стърлинг
Кукурела
Ковачич
Жоржиньо
Джеймс
Кулибали
Силва
Чалоба
   
Кепа
 
Челси (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Челси - Уулвс 3:0

  Сподели
529